FK Internacional je pokrenuo projekat „INDIVIDUALNI TRENING FUDBALERA“ koji je dostupan igračima svih uzrasnih kategorija, bili oni članovi našeg kluba ili ne.

Dodatni rad za fudbalere predstavlja idealno rešenje kako za usavršavanje tako i za otklanjanje nedostataka sa aspekata tehnike, taktike i motoričkih sposobnosti (snaga, brzina, izdržljivost, koordinacija, fleksibilnost). Osnovna prednost koju ima individualni fudbalski trening u odnosu na grupne treninge jeste broj ponavljanja kojim se izvodi određeni element, ali i pažnja trenera koja je konstantno usmerena samo na jednog igrača.

Prvo što polaznik radi jesu dva test treninga na kojima se vrši procena njegovih sposobnosti. Kod igrača koji su u takmičarskim selekcijama usled lakšeg i preciznijeg koncipiranja cilja treninga vršimo individualnu analizu (skauting) na osnovu snimaka sa utakmica koje nam dostavite.

Individualni treninzi realizuju se na otvorenim terenima SC „Inge“ i u balonu „Trudbenik“ u terminima po dogovoru. Za prijavljivanje i više informacija pozovite i kontaktirajte naše trenere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

© Sadržaj ove stranice je autorsko vlasništvo FKI Beograd