FK Internacional individualni trening fudbalera

Dodatni rad za fudbalere predstavlja idealno rešenje kako za usavršavanje tako i za otklanjanje nedostataka sa aspekata tehnike, taktike i motoričkih sposobnosti (snaga, brzina, izdržljivost, koordinacija, fleksibilnost). Osnovna prednost koju ima individualni fudbalski trening u odnosu na grupne treninge jeste broj ponavljanja kojim se izvodi određeni element, ali i pažnja trenera koja je stalno usmerena samo na jednog igrača.

Krajem 2017. FK Internacional je pokrenuo projekat „INDIVIDUALNI TRENING FUDBALERA“ koji je dostupan igračima svih uzrasnih kategorija bilo da su članovi FKI ili ne.

Prvo što polaznik radi su 2 test-treninga na kojima se vrši procena njegovih sposobnosti. Kod igrača koji su u takmičarskim selekcijama radi lakšeg i preciznijeg koncipiranja cilja individualnog treninga radimo individualnu analizu (skauting) na osnovu snimaka sa utakmica koje nam dostavite.

Individualni treninzi realizuju se na otvorenim terenima SC „Inge“ i balonu „Trudbenik“ u zakazanim terminima. Za prijavljivanje i više informacija pozovite i kontaktirajte naše trenere.

 

info@fkinternacional·com

T

© Sadržaj stranice je autorsko vlasništvo FKI Beograd